Schermafbeelding 2018-10-14 om 12.24.34Op 24 maart as. staan wij wederom met meer dan 80 saxofonisten uit het hele land op het Utrechtse Domplein. Na 2017 (Carmina Burana) en 2018 (Dreigroschenoper & Gershwin) zal deze derde editie geheel in het teken staan van de Amerikaanse componist en musicus FRANK ZAPPA. Op 4 december 2017 was het precies 25 jaar geleden dat deze ‘master van de crossover’ overleed, wat wij met dit spektakel willen herdenken.De hele dag zal aan de muziek worden gerepeteerd, o.l.v. de leden van het USK en dirigent/muziekuitgever Joost Walter. Van zijn hand zijn ook de zeven arrangementen van Zappa’s muziek, die ten uitvoer zullen worden gebracht. De saxofoons worden ditmaal ondersteund door basgitaar, drums en toetsen.
De publieke uitvoering vindt plaats om 15.30 op het Domplein. Bij slecht weer is de uitvoering in het UCK, eveneens aan het Domplein.
Komt allen kijken en luisteren en neem iedere geïnteresseerde muziekliefhebber mee!
Het Elise Mathilde Fonds, Voorkleur advies, Your Branding en Wim Rijnsburger hebben ons Zappa-project financieel gesteund, waarvoor DANK! Elise-Mathilde-Fonds
logo-voorkleur
logo-wim-rijnsbuger
logo-your-branding